Hoe duurzaam kan textielbedrukking zijn?

banner milieu bedrukking

Shirtify is een onderneming uit Vlaanderen die duurzame kleding en textielbedrukking aanbiedt voor je vereniging, vrijgezellenfeestje of als nieuwe sportoutfit. We zijn niet de goedkoopste of de snelste, maar wel de beste voor deze planeet. Duurzame mode: een topic dat we niet meer mogen negeren.

Onze eco-bestsellers

Duurzaam én in promotie

Duurzame mode

Duurzame kleding en textielbedrukking: iets wat elkaar lijkt tegen te spreken. Er zijn verschillende manieren waarop duurzame kleding gemaakt kan worden. De kledingindustrie in het algemeen is een behoorlijk vervuilende industrie, en er wordt erg veel water en energie gebruikt. Daarom werken sommige producenten met een ‘no-water’-systeem dat zowel water bespaart als minder chemicaliën het milieu in stuurt. Ook zijn er verfstoffen die het milieu niet of veel minder belasten dan normale verfstoffen; bijvoorbeeld omdat ze plantaardig of vegan zijn. Bij printing on demand (wij drukken ook één t-shirt) heb je ook niet te maken met een overproductie. Iets wat in fel contrast staat met de fast fashioncultuur. Wil je weten hoe wij omgaan met duurzame mode en waarom we hier zoveel belang aan hechten. Kijk dan even op onze pagina ‘duurzaamheid’.

Een creatieve bui?

Ben je vandaag in een creatieve bui en wil je je ontwerpje op een t-shirt of hoodie laten bedrukken? Of ben je uitgenodigd op dat fameuze vrijgezellenfeestje? Heb je net een bedrijf opgericht als glazenwasser? Is je plaatselijke jeugdbeweging op zoek naar nieuwe kamptruitjes? We hebben voor ieders wat wil. Neem gerust een kijkje op onze eigen ontwerp pagina of stuur contacteer ons. Laat je gaan, wij doen voor jou het werk.