Wie zijn we?

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf op Belgische bodem. Onze klemtonen liggen op flexibiliteit, waarbij je dus geen minimum moet afnemen, en op milieuvriendelijkheid. Ons aanbod verandert wekelijks en we proberen up to date te blijven met de markt. Onze DTG bedrukking gebeuren om machines die, door middel van hun technologie, voeling hebben voor de duurzaamheid van onze planeet.

We werken zowel voor particulieren als bedrijven of verenigingen. Maar als je zelf een ideetje hebt, dan staan we hier uiteraard voor open (zelfs voor één stuk).

Hoe werken we?

Als je zelf iets zou willen laten ontwerpen voor je bedrijf of vereniging stuur je ons gewoon een emailtje. Graag de nodige bestanden in bijlage en de instructies (kleur t-shirt, aantallen, kledingmaten).

Nadat we een voorontwerp hebben gemaakt kan er worden overgegaan tot een bestelling. We sturen je de factuur en een betalingsverzoek. Na betaling starten we heel het proces op en streven we ernaar om alles binnen de twee weken bij jou te kunnen leveren.

Duurzaamheid

Hoe kan dit? Wel, wij maken gebruik van de DTG technologie. Dit is een technologie (Direct-To-Garment) waarbij de inkt rechtstreeks in de vezel van het textiel wordt gedrukt. Er wordt geen gebruik gemaakt van andere chemicaliën en er is geen sprake van waterverbruik. Iets wat je in de klassiekere textielprinting wel gaat terugvinden. Voor meer informatie kijk even hier.

waterdruppel

Waterverbruik

De grootste zorg in de textielindustrie is watervervuiling en- verbruik. De hoeveelheid water die wordt verbruikt bij klassieke technieken gaat door het dak en dat is nu net het laatste wat we willen. Onze DTG-technologie zorgt voor 95 % minder waterverbruik.

Inkt

Wat meer: De inkt die we gebruiken is vegan, niet schadelijk, bevat geen giftige stoffen, is biologisch afbreekbaar en bevat geen ABP‘s (animal by-products.

We gaan hier uitgebreid op in op onze pagina ‘Duurzaamheid’