Wie zijn we?

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf op Belgische bodem. Onze klemtonen liggen op flexibiliteit, waarbij je dus geen minimum moet afnemen, en op milieuvriendelijkheid. Ons aanbod verandert wekelijks en we proberen up to date te blijven met de markt.

Onze focus ligt op verenigingen, bedrijven of bedrukking voor speciale gelegenheden. Maar als je zelf een ideetje hebt, dan staan we hier uiteraard voor open.

Duurzaamheid

Hoe kan in dit? wel, wij maken gebruik van de DTG technologie. Dit is een technologie (Direct-To-Garment) waarbij de inkt rechtstreeks in de vezel van het textiel wordt gedrukt. Er wordt geen gebruik gemaakt van andere chemicaliën en er is geen sprake van waterverbruik. Iets wat je in de klassiekere textielprinting wel gaat terugvinden. Voor meer informatie kijk even hier.

Waterverbruik

De grootste zorg in de textielindustrie is watervervuiling en- verbruik. De hoeveelheid water die wordt verbruikt bij klassieke technieken gaat door het dak en dat is nu net het laatste wat we willen. Onze DTG-technologie zorgt voor 95 % minder waterverbruik.

Inkt

Wat meer: De inkt die we gebruiken is vegan, niet schadelijk, bevat geen giftige stoffen, is biologisch afbreekbaar en bevat geen ABP‘s (animal by-products.

We gaan hier uitgebreid op in op onze pagina ‘Duurzaamheid’