Je eigen website laten maken voor een vaste prijs per maand? Dat lijkt onhaalbaar. Heb je je eigen zaak, proficiat! Heb je al een website maar deze is dringend aan vernieuwing toe? Of ben je toe aan een webshop om zo je producten digitaal aan de man te brengen? Een website laten maken kan al héél snel oplopen tot duizenden euro’s en een flinke hap van je budget wegnemen.

We bieden een website voor een vaste prijs per maand aan zodat je steeds weet waar je aan toe bent. Onze prijsformules zijn transparant en eerlijk.

Geen verborgen kosten

SEO optimalisatie?

Wat is SEO?

Miljoenen mensen in België en Nederland gebruiken dagelijks Google om hun vragen te stellen. Zoekmachines beantwoorden deze vragen met een overzicht waarbij sites met de duidelijkste antwoorden bovenaan komen te staan.

Door middel van SEO optimalisatie (SEO) komt jouw website hoger in de ranking, je geeft dus duidelijkere antwoorden op hun vragen.

Op termijn zullen gebruikers sneller bij jouw bedrijf terecht komen en dus ook sneller een bestelling plaatsen of je contacteren. Voor een vaste prijs en zonder verborgen kosten maken we dit op voor jou.

Heb je al een bestaande website en wil je deze ook SEO-friendly laten maken? Dat kan. Bezorg ons de toegang in WP en wij kunnen aan de slag. Ook dit uiteraard ook aan een vaste prijs, zonder verborgen kosten.

Online vindbaarheid verbeteren voor een vast bedrag per maand

Om van SEO een succes te maken moet je er regelmatig mee bezig blijven. We starten met een SEO-strategie, voer een zoekwoordenonderzoek uit en onderzoek de concurrentie. Daarna voer ik verbeteringen door in je website en schrijf ik SEO-teksten.

Vraag graag even wat meer informatie aan. Wij plannen met jou een gesprek om alles duidelijk even te overlopen. Contacteer ons hier of stuur een mailtje naar info@shirtify.be

[contact-form-7 id=”9104″ title=”Contact 2″]